Specialiste Finance

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 9, 2021
 • Apply Before: March 7, 2022
 • Applications 0
 • Views 1
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.   Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca. Pozicioni Vakant: Specialiste Finance 

Detyrat

 • Kontroll dhe deklarim i librave.
 • Ndjekja e Llogarive te parapagimit me kliente.
 • Raporte specifike.
 • Ndjekja dhe menaxhimi problemeve qe lindin nga personat qe emetojne faturat.
 • Kontrolli dhe mirembajtja e kontabilitetit.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar studimet ne fakultetin Ekonomik (preferohet diplome universitare ne profilin Finance dhe Kontabilitet);
 • Te kete 2-3 vite eksperience pune ne departament finance;
 • Te kete njohuri shume te mira te programeve te paketes Microsoft Office si dhe te programit FINANCA 5,
 • Te kete aftesi te mira nderpersonale dhe komunikimi;
 • Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti, konfidencialiteti dhe korrektësia.
 • Të jete i afte te punoje ne grup.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre prane adreses : Email : hr@globe.al    
Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2
Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme.
Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet!

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.