Specialiste Finance

Punajuaj
 • Post Date: January 14, 2022
 • Apply Before: May 15, 2022
 • Applications 0
 • Views 1
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.   Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca.

Pozicioni Vakant: Specialist Finance  

Detyrat

 • Ndjekje dhe sistemime kur eshte e nevojshme te llogarise se klienteve.
 • Ndjekja e Llogarive te parapagimit nga klientet.
 • Raporte specifike shitje.
 • Ndjekja dhe menaxhimi problemeve qe lindin nga personat qe emetojne faturat.
 • Kontrolli dhe mirembajtja e kontabilitetit (sektori I shitjes )

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar studimet ne fakultetin Ekonomik (preferohet diplome universitare ne profilin Finance dhe Kontabilitet);
 • Te kete 2-4  vite eksperience pune ne departament finance ;
 • Te kete njohuri shume te mira te programeve te paketes Microsoft Office (ne vecanti Excel) si dhe te programit FINANCA 5,
 • Te kete aftesi te mira nderpersonale dhe komunikimi;
 • Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti, konfidencialiteti dhe korrektësia.
 • Të jete I Afte te punoje ne grup.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre prane adreses se emailit : hr@globe.al  

Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes” ,Nd.124,H. 10,Kati 2

Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme.

Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.