Specialiste Finance per TVSH

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 19, 2021
 • Apply Before: January 18, 2022
 • Applications 0
 • Views 6
Job Overview

MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Specialist Finance per TVSH

Kualifikimet

Edukimi: Master në Financë-Kontabilitet ose Financë me mesatare të mirë.
Eksperiencë pune: Preferohet eksperiencë e ngjashme.

Aftësitë:

 • Aftësi shumë të mira analitike.
 • Aftësi për të punuar në grup.
 • Aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Aftësi për të mbajtur konfidencialitetin në lidhje me informacionin e kompanisë.

Aftesi te tjera:

 • Njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • Njohuri shumë të mira te aplikimeve te Microsoft Office.
 • Njohuri shumë të mira të aplikimeve të programeve të Financës.

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV të detajuar dhe Liste notash tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim:
Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme: burimenjerezore@megateksa.com
MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerezore
Autostrada Tirane-Durres km 7.
Tirana, Albania

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.