Specialiste Import/Exporti

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 29, 2021
 • Applications 0
 • Views 9
Job Overview

Kompania DEGERT AUTO SH.A kerkon te punesoje 2 kandidate ( femra ) me kohe te plote ne Departamentin e Importit/Eksportit .

Detyrat

 • Monitoron ngarkesat për t’u siguruar se mallrat vijnë në kohë duke zgjidhur gjithashtu dhe problemet përkatëse me mallrat e padërguara;
 • Rishikon kushtet e porosive dhe kontratat në përshtatje me politikat e kompanisë;  Analizon tregun dhe sistemin e dërgesave për të vlerësuar disponueshmërinë e mallrave aktualisht dhe në të ardhmen;
 • Ndjek logjistikën e porosive, që nga momenti i porosisë, organizon mjetet e transportit, dokumentacionin doganor, mbërritjen në magazinë etj;
 • Hedh në sistemin financiar të gjitha blerjet, sipas dokumentacionit të ardhur; Informon magazinën apo departamente të tjera për ardhjen e porosive; Arkivon të gjitha kontratat dhe marrëveshjet me furnitorët e huaj dhe të brendshëm;
 • Mban marrëdhënie dhe punon në grup me stafin e shitjes dhe me departamentet e tjera;
 • Të nisë raportet ditore apo sa herë i kërkohen nga eprorët;

Kualifikimet

 • Te kene perfunduar arsimin e larte;
 • Te dijne paketen Microsoft Office ( Excelin) ne nivel te avancuar.Ky eshte kusht i domosdoshem;
 • Te dijne te perdorin dhe te zbatojne formulat e Excelit ne punime  te ndryshme;
 • Te kene eksperience pune (1 deri ne 2 vjet);
 • Te jene serioze,punetore dhe te pergjegjshme.

Kandidatet e interesuara te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e  e-mailit burimenjerezore@degertauto.com
Kontakt : +355 69 60 58 830
Vetem kandidatet e perzgjedhura do te kontaktohen .
Ju Mirepresim !
Rr.Dritan Hoxha,Blloku Ginatash Laprake,

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.