Specialiste Ligjore per Prokurimet Publike

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 14, 2021
 • Applications 0
 • Views 1
Job Overview

Shoqeria Algrafika sh.p.k, e themeluar ne 1999, eshte kompania me e madhe tregtare, e pavarur, ne shitjen a produkteve leter dhe karton ne sherbim te mbi 300 Shtypshkronjave ne mbare vendin.
Kerkon Kandidate te kualifikuara per pozicionin Specialiste ligjore per prokurimet publike, te cilat duhet te plotesojne kriteret e meposhtme

Detyrat

 • Ndjek dhe kontrollon faqen e Prokurimeve Publike app.gov.al, per te gjithe tenderat qe publikohen.
 • Pergatit te gjithe dokumentat e nevojshme sipas kerkesave te publikuara, dhe i hedh keto dokumenta online brenda afateve te percaktuara.
 • Kontrollon klasifikimet ku Shoqëria ka marrë pjese, dhe ndjek lidhjen e kontratave me Institucionet brenda afateve.
 • Ndjek dhe zbaton te gjithe procedurat e ankimimeve në institucionet përkatëse.
 • Kujdeset qe te informohet rreth cdo ndryshimi ligjor persa i perket Ligjit per Prokurimet Publike ne Republiken e Shqiperise.
 • Raporton tek eproret per ecurine e cdo tenderi.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar Arsimin e larte.
 • Te kete eksperience mbi 2 vjet ne ndjekjen dhe pergatitjen e dokumentave sipas procedurave te prokurimit te publikuara ne faqen www.app.gov.al
 • Te kete njohuri shume te mira te Ligjit te Prokurimit Publik.
 • Te kete aftesi organizative dhe koordinuese shume te mira, ne ndjekjes e disa procedurave njekohesisht.
 • Njohje shume te mire te gjuhes Angleze.
 • Te kete aftesi shume te mira bashkepunuese.

Te interesuarit te dergojne CV dhe Leter Motivimi ne adresen hr@algrafika.al
Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme do te perzgjidhen per fazen e intervistes.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.