Specialiste Logjistike Import-Export

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 9, 2021
 • Applications 0
 • Views 37
Job Overview

Kompania Infosoft Office sh.p.k, lider ne tregtimin e artikujve kancelarike per zyra, kerkon kandidate me experience dhe te kualifikuar per postin Specialist Logjistike Import-Export. Kandidatet duhet e plotesojne kriteret e meposhtme:

 • Te kete perfunduar Arsimin e larte (perparesi ka Fakuluteti i Ekonomise, Shkencat Natyrore etj.)
 • Te kete eksperience ne Logjistike dhe Import-Export mbi 3 vjet.
 • Te kete aftesi shume te mira negociuese.
 • Te kete pervetesuar Gjuhen Angleze.
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese, bashkepunuese dhe te krijoje marredhenie te shpeja dhe korrekte me bashkepunetoret.
 • Te zoteroje paketen MS Office.
 • Te zoteroje Leje Drejtimi, klasi B.

Te interesuarit te dergojne CV dhe Leter Motivimi ne adresen hr@infosoftoffice.al
Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme do te perzgjidhen per fazen e intervistes.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.