Specialiste Logjistike

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 41
Job Overview

Kompania e Transportit Trans-Logistic Company Shpk shpall pozicionin vakant ne Departamentin e Imp&Exp per:

Specialiste Logjistike

Kualifikimet

Kandidati i suksesshëm duhet të ketë kualifikimet e mëposhtme:

 • Diplomë Universitare.
 • Të ketë eksperiencë pune në këtë fushë minimum 1.5- 3 vite.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi,
 • Të jetë bindës.
 • Aftësi shumë të mira organizative /komunikimi /supervizimi /analizimi dhe manaxhimi.
 • Të jetë pjestar i mire grupi.
 • Preferohet të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës  Angleze ,Italiane
 • Njohuri shumë të mira të paketës MS Office (Vecanërisht, Word, Excel, Outlook).
 • Te kene experience ne fushen e Transportit & Logistikes) Duke qene se profili i kompanise dhe pozicioni kerkuar eshte TRANSPORTI MALLRAVE.
 • Kushtet e punes jane teper komode,
 • Paga  baze e kenaqshme +  bonuse ne baze te target rate qe do te krijoje Punonjesi

Te interesuarit mund te aplikojne nepermjet duapune.com ose te dergojne CV ne formatin EUROPIAN tek adresa email te kompanise :

info@trans-logisticcompany.com

tlc@trans-logisticcompany.com

Ose te kontaktojne ne nr e tel : 00355682012316

TIRANA RING CENTER Rruga ” Muahmet Gjollesha” Hyrja 2, KAT 6-te Tirane ,Albania

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.