Specialiste në Repartin e Produkteve të Freskta

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 6, 2021
 • Applications 0
 • Views 56
Job Overview

Supermarketi BioJu, pjesë e Grupit Kadiu, është i vetmi supermarket në Shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve Bio te çertifikuara nga vendet e origjinës në Europën Perëndimore. Cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjithë zinxhirin e prodhimit dhe furnizimit. Për punonjësit tanë, ne jemi një punëdhënës i përgjegjshëm dhe i konsoliduar. Për partnerët tane ne jemi një partner korrekt dhe i ndershëm në biznes.

Aktualisht kompania po kërkon të punësojë Specialiste Banaku në repartin e produkteve të freskta.

Detyrat

Përgjegjësitë e pozicionit:

 • Kontrollon muralin, banakun dhe dhomën ftohëse.
 • Mban nën kontroll pastërtine e vendit dhe mjeteve të punës
 • Monitoron shitjen dhe furnizimet e produkteve të fresketa.
 • Mban nën kontroll skadencat.
 • Kontrollon dhe mban shënim firot e produkteve
 • Kontrollon dhe menaxhon produktet me stok të lartë dhe propozon menaxherit për zgjidhje.
 • Shikon dhe menaxhon produktet me sasi të mëdha
 • Menaxhon ankesat dhe kërkesat e klientit dhe vë në dijeni menaxherin për to.

Kualifikimet

Kriteret dhe aftësitë e kërkuara:

 • Minimumi 1 vit eksperiencë të mëparshme në këtë pozicion;
 • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm
 • Mosha nga 25 deri në 40 vjeç

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e emailithr@bioju.al.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

 

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.