Specialiste per Marketingun Dixhital

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 10, 2021
 • Applications 0
 • Views 87
Job Overview

Shoqeria “ABISSNET”sha ofron shërbime në fushen e komunikimeve elektronike, ne lidhje me ofrimin e sherbimit te internetit, telefonise se palevizsshme dhe sherbimeve audiovizive nepermjet internetit. Për fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njësive, ne kërkojmë të punësojmë: Specialiste per Marketingun Dixhital

Detyrat

 • Planifikon dhe ekzekuton të gjithë marketingun dixhital, përfshirë SEO/SEM, bazën e të dhënave të marketingut, e-mail marketing, mediat sociale dhe fushata reklamuese të televizionit.
 • Dizajnon, ndërton dhe mirëmban mediat sociale.
 • Mat dhe raporton performancën e të gjitha fushatave të marketingut dixhital.
 • Jep ide dhe strategji të reja në shërbim të rritjes së rrjetit.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar studimet e larta në nivelin Master në Marketing ose fushë të ngjashme;
 • Përvojë e provuar pune në Marketing Dixhital;
 • Përvojë e demonstrueshme drejtuese dhe menaxhuese e SEO/SEM, bazës së të dhënave të marketingut, e-mail marketing, media sociale dhe/ose shfaqjes së fushatave reklamuese.
 • Krijues me përvojë në identifikimin e audiencave te synuara dhe hartimin e fushatave dixhitale që angazhojnë, informojnë dhe motivojnë.
 • Njohuri të mira të google lidhur me Google Analytics, NetInsight, Omniture, WEB Trends)- Avantazh vendosja dhe optimizimi i fushatave Google Adwords.
 • Të jetë i azhornuar me trendet më të fundit dhe praktikat më të mira në marketing dhe matjet në internet.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen elektronike: b.njerezore@abissnet.al

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.