Specialiste prane Departamentit te Kujdesit te Klientit

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 23, 2021
 • Applications 0
 • Views 26
Job Overview

Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët e saj, në të gjithë territorin e Shqipërisë.

Per fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njesive kerkojme te punesojme: Specialiste prane departamentit te Kujdesit te Klientit

Detyrat

 • Kryen pritjen e klientëve të cilat kanë ankesa ndaj çështjeve të ndryshme në lidhje me shërbimin e kontraktuar apo edhe me cilësinë e komunikimit me personelin e shoqërisë.
 • Garanton ndjekien dhe zgjidhjen përfundimtare të çdo ankese të paraqitur nga klientët.
 • Prodhon pyetesore, statistika dhe analiza mbi kenaqesine e klienteve me sherbimin, komunikimin etj.
 • Ben sugjerime per permiresimin e kenaqesise se klienteve dhe punen e departamenteve.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar arsimin e larte preferohet Ekonomik dega marketing/menaxhim.
 • Te kete njohuri shume te mira te gjuhes Angleze. (preferohet te dije edhe gjuhe te tjera te huaja).
 • Dy ose më shumë vite eksperiencë pune te ngjashme.
 • Eksperiencë në fushën e telekomunikacioneve, e preferueshme.
 • Te kete aftesi te mira komunikimi.
 • Te jete e afte per te punuar ne grup.

Te interesuarit te dergojne CV-te e tyre E-mail: b.njerezore@abissnet.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.