Staf për Restorant Piceri në 21-sh.

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 25, 2021
  • Applications 0
  • Views 86
Job Overview

Për një Restorant-Piceri, hapje e re, po kërkojmë:

– Kamarier/e
Paga 30.000-40.000 lekë

– Banakier/e
Paga 40.000 lekë

– Sanitare
Paga 30.000 lekë

– Pjatalarëse,
Paga 35.000 lekë

Oraret : 09:00-16:00 dhe 16:00-23:00

Per aplikime kontaktoni në 069 361 9617

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.