Staf WELL (Kasiere & Sistemues)

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 23, 2021
 • Applications 0
 • Views 36
Job Overview

WELL Sh.p.k., pjesë e ALKOS GROUP ALBANIA, për rrjetin e saj drugstore kërkon të punësojë për qytetin e Tiranës: STAF (Kasiere & Sistemues)

Vendodhja: WELL TIRANË

 • Ne ofrojmë
 • Pagë motivuese;
 • Atmosferë miqësore dhe dinamike;
 • Kontratë të rregullt pune;
 • Vlerësim sipas performancës;

Detyrat

 • Kujdeset për mirëmbajtjen e produkteve dhe mirëorganizim e tyre;
 • Bën sistemimin e mallit nëpër rafte apo hapësirat e caktuara;
 • Kujdeset që çdo artikull i raftit të jetë i pajisur me çmimin përkatës;
 • Kontrollon ekspozimin për të mbushur stokun dhe angazhohet në sistemimin e stokut në rregullin e kërkuar;
 • Kontrollon produktet e rafteve për skadencat dhe i raporton ato tek përgjegjësi, menaxheri;
 • Kontrollon, evidenton dhe vendos përkthimet në shqip të produkteve që nuk e kanë atë;
 • Mban pastër marketin, raftet, etj;
 • Asiston klientet ne proçesin e blerjes me çfare ata kanë nevojë;
 • Ndihmon klientin në gjetjen e produkteve për të cilat ai është i interesuar;

Kualifikimet

Eksperiencat e punes: Te pakten 1 vit pervoje te meparshme te ngjashem ne kete pozicion;

Kualifikime te tjera: Te njohin dhe perdorin shume mire programet baze te kompjuterit.

Aftesi te tjera:

 • Aftesi shume te mira komunikuese.
 • Aftesi per te operuar me programet baze te kases.

Koha e punes: Pune me 2 turne, fleksibel me oraret dhe pa obligime shkolle ne vazhdim.

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre në adresën well.rekrutime@alkosgroup.al

*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Fotografi

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.