Supervizor Shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 17, 2021
 • Applications 0
 • Views 55
Job Overview

EMELA Distribution, kompania distribucionit të pijeve, kryesisht verë dhe lëngje frutash kërkon të punësojë: Supervizor Shitjesh per Tirane e Durres

Kualifikimet

 • Të ketë arsim të mesëm.
 • Të jetë mashkull i moshës 25-35 vjeç.
 • Të ketë patent të klasit “B”.

Për të aplikuar për këtë pozicion, të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën e e-mail; info@neon.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.