Supervizor Teknik

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 8, 2021
 • Applications 0
 • Views 74
Job Overview

Kompania Albanian Distribution Company (ADC), në kuadër të zgjerimit të kërkon të punësojë të rinj profesionistë me eksperiencë për pozicionin: Supervizor TeknikNe jemi një kompani që rritet me shpejtësi dhe që vlerëson cdo punonjës me ambicie profesionale, duke sjellë një mentalitet të ri përsa i përket politikave të kompanisë dhe burimeve të saj njerëzore.

Detyrat

Përgjegjësitë:

 • Supervizimin dhe koordinim e suporteve, instalimeve dhe problematikave të ndryshme që kërkohen nga kompania.
 • Realizon planifikime, konfigurime dhe mbikqyr mirëmbajtjen e rrjetit FO/COAX/RADIO, siguron të gjitha pjesët teknike të jenë në standartin e kërkuar.
 • Kordinon veprimtarine për optimizim dhe rollout si për rrjetin HFC dhe për atë
  ·Zgjidh problematika që lidhen me rrjetin HFC dhe FO, administron me kujde dokumentacionin Teknik të këtyre ndryshimeve
  ·Merret me zgjidhjet e teknologjise së HE, switches, routers, cmts, EQAM, PS system, AP, etj.
 • Bashkëpunim me departamentet e tjera për problematika të ndryshme.

Kualifikimet

Profili:

 • Diplome e shkolles se larte ne IT ose fushen e telekomunikacionit.
 • Njohuri te thella mbi teknologjine FO, HFC, CMTS, router switching, firewall/vpn solutions, modems, EQAM-s, etj.
 • Sens i larte pergjegjshmerie dhe raportimi.
 • Aftesi shume te mira drejtuese, komunikuese, organizative.
 • Përgjegjshmëri në kryerjen dhe raportimin e detyrave.
 • Aftësi shumë të mira komunikimi.
 • Aftësi të punojë nën presion.
 • Aftësi të punojë në grup.
 • Aftësi shumë të mira kompjuterike.
 • Njohuri e gjuhës angleze.
 • Eksperienca te pakten 3 vjet ne pune të ngjashme.

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email. ADC është një kompani që ofron mundësi të shkëlqyera promovimi dhe karriere. Kjo mund të jetë mundësia juaj. Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV dhe një Letër Interesi në hr@adc.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYIT
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.