Supervizore Recepsioni

Punajuaj
 • Post Date: January 5, 2022
 • Apply Before: May 6, 2022
 • Applications 0
 • Views 5
Job Overview

Latitude, një kompani ndërkombetare e cila gërsheton argetimin me një stil jete të shendetshëm me baze ne Australi, vjen për herë të parë në Europe pikërisht në Tiranë. Kompania Latitude operon prej shumë vitesh në tregun ndërkombetar me një standart tepër të larte shërbimi.
Jemi në kerkim të individëve energjike dhe pasionante që kanë ambicie për të arritur më shumë. Pervecse pages së kënaqshme Latitude ofron një ambient pune professional ku dhe argetimi nuk mungon.

Supervizore Recepsioni

Detyrat

 • Mbikqyr recepsionistet, rezervimet, procedurat ditore ne recepsion.
 • Krijon zgjidhje per kerkesat e pa parashikuara dhe ankesat e klienteve.
 • Siguron qe i gjithë stafi eshte i veshur sipas uniformes korrekte.
 • Mbikqyr dhe siguron hyrjen e informacioneve te klienteve sakte.
 • Ne bashkepunim me specialistin e marketingut dhe shitjeve eshte ne dijeni te cmimeve, paketa dhe promovimeve aktuale.
 • Performon detyra te tjera te kerkuara nga manaxhimi.

Kualifikimet

 • Diplome universitare ne manaxhim ose hoteleri turizem.
 • Tre ose me shume vite experience ne sherbim klienti, recepsion apo fusha te ngjashme.
 • Eksperience e shkelqyer ne sherbim klienti.
 • Aftesi te shkelqyera organizative, nderpersonale dhe administrative.
 • Aftesi ne paketat MS Office.
 • Zotesi per tu perqendruar ne nevojat e klientit.
 • Aftesi per te qendruar i qete dhe i sjellshem gjate gjithe kohes.

Nëse mendoni se jeni ju personi i duhur, ju lutem aplikoni ne adresen e e-mail-it humanresources@thg-shpk.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.