Teknik Kabllimi

Punajuaj
 • Post Date: January 13, 2022
 • Apply Before: May 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 7
Job Overview

Shoqeria “ABISSNET”sha eshte shoqeri në fushen e komunikimeve elektronike, ne lidhje me ofrimin e sherbimit te internetit, telefonise se palevizsshme dhe sherbimeve audiovizive nepermjet internetit. Shoqeria “Abissnet”sha ka shpallur nje vend te lire pune per: Teknik Kabllimi ne Tirane

Kualifikimet

 • Te kete eksperience ne kompani te ngjashme.
 • Te kete perfunduar arsimin e mesem.
 • Te kete aftesi per te punuar ne grup.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e-mail: b.njerezore@abissnet.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.