Teknik montimi për sherbimin GPS

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 22, 2021
  • Applications 0
  • Views 117
Job Overview

Kompania PROTON operon në fushën e Sistemeve GPS nën kuadër të zgjerimit të stafit të saj kërkon Teknik montimi për sherbimin GPS

Përgjegjësitë dhe aftësitë kryesore:

• Të ketë njohuri bazë në lidhje me aspekte elektronike.
• I aftë për të identifikuar problemin dhe për të dhënë zgjidhje.
• Ti ofrojë asistencë dhe konsulencë të plotë klientëve në lidhje me sistemin e instaluar.
• Të komunikojë edhe në gjuhë të huaj, preferohet Anglisht
• Të zotërojë leje drejtimi klasi B.

Kërkesat e profilit:

• Preferohet të ketë eksperiencë pune në pozicione të ngjashme por nuk përbën kusht të domosdoshëm
• Kandidati preferohet të ketë informacion në aspektin teknik.
• Arsimi i Mesëm ose i Lartë (përbën avantazh) në profilet Informatike, Inxhinieri elektronike ose degë të ngjashme.
• Të jetë energjik, komunikues, i aftë në punën në grup, dinamik edhe i orientuar drejt objektivit duke bërë të mundur zhvillimin edhe rritjen e kënaqësisë së klientëve.

Shenim: Personat e interesuar qe plotesojne kriteret e mesiperme te dergojne CV ne adresen e e-mailit info@proton-grp.com
Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationCertificate
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.