Teknik per bombolat e Gazit

Punajuaj
 • Post Date: July 27, 2023
 • Apply Before: September 25, 2024
 • Applications 0
 • Views 8
Job Overview

Trita Hospital, nje strukture e re spitalore ne qender te Tiranes kerkon te punesoje: Teknik per bombolat e gazit

Detyrat

 • Merr persiper mbulimin e nevojave aktuale ne Trita Hospital me oksigjen te gazte me ane te bombolave duke patur parasysh konsumin aktual ne spital.

Kualifikimet

 • Te kete minimalisht 1 vit eksperience ne instalimin dhe mirembajtjen e bombolave te gazit.

Të interesuarit të dërgojnë  CV-në e tyre me subjektin “Teknik per Bombolat e Gazit” në: hr@trita.al 

* Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr. 9887 vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë për “ Mbrojtjen e të Dhënave Personale.”

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.