Teknik Tirane

Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2023
 • Apply Before: June 14, 2025
 • Applications 0
 • Views 15
Job Overview

Kompania Klar & Coffee është distributori ekskluziv i autorizuar i përfaqësimit të brandit të mirënjohur të Kafes Segafredo, për Shqipërinë që prej vitit 2005.

Kompania kerkon te punesoje; Teknik

Detyrat

 • Të mirëmbajë, riparoj ekspres kafeje, makineta, mullinj të tipeve të ndryshme.
 • Përpilon kërkesat periodike për pjesë këmbimi edhe/ose vegla pune.
 • Të jetë i gatshëm të levizi në terren.

Kualifikimet

 • Të ketë eksperiencë pune mbi 3 vite.
 • Kanë përparësi kandidatët që kanë kryer shkollë profesionale.
 • Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti dhe korrektësia.
 • Duhet të jetë i pajisur me patentë klasi B.

Kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë në adresën: rekrutime@klar.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience3 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.