Teknolog i Mesem

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 18, 2021
  • Applications 0
  • Views 21
Job Overview

Shoqeria AGS shpk e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet,menca etj..
Realizim dhe administrim i sherbimit te lavanterise,pastrimit kimik per entet publike dhe private.

Kerkon te punesoje : Teknolog i mesem (M)

– Te kete mbaruar arsimin e mesem profesional ose te mesme te pergjithshme
– Te kete deshire per te mesuar dhe zhvilluar
– Kontrollon cilesine e qumeshtit ne ferma gjate grumbullimit
– Te jete me banim ne zonen e Sukthit, Manzes

Te interesuarit te dergojne cv ne email   info@ags.al / bdoma@ags.al

Shenoni ne subjekt pozicionin per te cilin interesoheni!

Cel. : 069 60 44 714

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.