Teknolog Ushqimor

Punajuaj
 • Post Date: December 30, 2021
 • Apply Before: May 28, 2022
 • Applications 0
 • Views 6
Job Overview

Kompania ‘Koral Fruit’ kërkon të punësojë Teknolog Ushqimor (mashkull).

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë kryer studimet e larta në degën Kimi dhe Teknologji Ushqimore.
 • Të njohë dhe zbatojë Sistemet e Sigurisë Ushqimore.
 • Të ketë njohuri bazike të gjuhës angleze.
 • Të ketë njohuri të paketës Microsoft Office.
 • Të ketë aftësi organizative dhe të jetë i aftë të punojë në grup.

Kandidatët duhet të aplikojnë duke dërguar CV në adresën e mëposhtme të email-it:

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.