Terapiste

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 11, 2021
 • Applications 0
 • Views 2
Job Overview

Qendra ABA Solution Tirane kerkon te punesoje nje Terapiste ( Femer).

 • Te kete perfunduar studimet ne nje nga deget Psikologji/Pune Sociale/Logopedi, te kete kryer trajnimin ABA.
 • Te jete e perkushtuar ne punen me femijet dhe te kete deshire te mesoje e praktikoje profesionin.
 • Ne varesi te performances do te vleresohet edhe punesimi me kohe te pjesshme ose te plote.

Te interesuarit te dergojne cv. ne adresen abasolutions23@gmail.com
Ju lutem na vini ne dijeni per koston dhe procedurat!

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.