Termosaldature

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 17, 2021
  • Applications 0
  • Views 67
Job Overview

D&E shpk qe operon ne tregun shqiptar prej disa vitesh eshte ne kerkim per persona te specializaur ne termosaldature.

Detyrat

1- Te dije te perdori makinat ne temperature te larte.
2- Te jete i perjegjshem dhe i shkathet.
3- Te punoje me seriozitet dhe me saktesi.

Kualifikimet

  • Mjafton eksperienca ne makinat e termo saldatures.

Te interesuarit mund te shkruajne ne adresen e emailit defasoneria@mail.com ose te kontaktojne ne numrin e telefonit 0683254876.
Ambjenti dhe kushtet e punes mjaft te mira dhe paga mese e kenaqshme.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.