Trajner/e Stafi,

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 22, 2021
  • Applications 0
  • Views 54
Job Overview

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

– Te kene perfunduar arsimin e larte,( preferohet ne profilin e mesuesise / shkencave sociale);
– Te kete duke filluar nga 2 vite experience ne pozicione trajnuese ne kompani ose eksperience ne shitje online.
– Te kete mundesine per te punuar Full time/ 5 dite ne jave;
– Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe prezantuese;
– Te jene kerkues/e dhe me aftesi shume te mira per te punuar ne grup.

Kushtet e punes:

-Kontrate e rregullt ne baze te kodit te punes;
-Page baze konkuruese ne treg;
-Bonuse bazuar ne performance dhe mundesi per rritje profesionale;
-Kushte pune shume te mira, komode dhe bashkekohore;

If you think you are the right person for this job , we would love to hear from you.
Send us your CV at : compactrecruiting@gmail.com .
Expect a response within a week. Thank You !

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYDevelopment
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.