Trajner/e Stafi

Punajuaj
  • Post Date: December 12, 2021
  • Apply Before: March 10, 2022
  • Applications 0
  • Views 8
Job Overview

Jemi duke kerkuar per Trajner/e Stafi,

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:
– Te kene perfunduar arsimin e larte,( preferohet ne profilin e mesuesise / shkencave sociale);
– Te kete duke filluar nga 2 vite experience ne pozicione trajnuese ne kompani ose eksperience ne shitje online.
– Te kete mundesine per te punuar Full time/ 5 dite ne jave;
– Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe prezantuese;
– Te jene kerkues/e dhe me aftesi shume te mira per te punuar ne grup.

Kushtet e punes:
-Kontrate e rregullt ne baze te kodit te punes;
-Page baze konkuruese ne treg;
-Bonuse bazuar ne performance dhe mundesi per rritje profesionale;
-Kushte pune shume te mira, komode dhe bashkekohore;

Dergoni aplikimin tuaj ne recruit.marketing0@gmail.com.

Te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr 9887 percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise per ” Mbrojtjen e te Dhenave Personale”

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.