Veteriner

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 18, 2021
  • Applications 0
  • Views 55
Job Overview

Shoqeria AGS shpk e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet,menca etj.

I zgjeruar ne fushen e prodhimeve bulmetore dhe nenprodukte te saj
Kerkon te punesoje

VETERINER (M):

1. Te kete arsimi te larte ne veterinari
2. Te kete experience pune te pakten 1 vit
3. Te kete aftesi te mira komunikimi,
4. Te zoteroje patente 
klasi B
5. Me banim ne zonen e Sukthit ose zonat perreth, nga Tirana transporti I garantuar ( Jo me banim ne Durres)

Dergoni Cv tuaj ne email : bdoma@ags.al / info@ags.al
dhe shenoni ne subjekt pozicionin per te cilin interesoheni

Cel. : 069 60 44 714

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.