Web & Graphic Designer

This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 11, 2021
  • Apply Before: January 10, 2022
  • Applications 0
  • Views 37
Job Overview

Agjencia e Punësimit “Albanian HR Solutions sh.p.k.” është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në Fushën e Burimeve Njerëzore.

Albanian HR Solutions ka nisur procesin e selektimit për postin:

Web & Graphic Designer

Kërkesat/Kualifikimet:

-Të ketë eksperiencë pune minimumi 3 vite në këtë profil.
-Të ketë ekperience pune me HTML dhe CSS.
-Të ketë njohuri shumë të mira të JavaScript, JQuery, Knockout JS ose AngularJS.
-Të ketë ekperience pune me Adobe Creative Cloud.
-Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në adresën e postës elektronike: alb@ahrs.al.

*Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur referuar informacionit nga CV-ja do të njoftohen për intervistë.

Cel. : +355672032221

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience3 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYDevelopment
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.