Web Master

Punajuaj
  • Post Date: December 29, 2021
  • Apply Before: May 27, 2022
  • Applications 0
  • Views 60
Job Overview
EGS -Engineering Global Solution eshte nje kompani e cila operon ne fushen e elektromekanikes dhe ndertimit. Ne jemi te specializuar ne sektorin e elektromekanikes me projektim, zbatim, punime elektromekanike si: sisteme hidraulike, sisteme elektrike, sisteme ngrohje-ftohje, sisteme kondicionimi , instalime karburantesh si dhe punime ndertimi ne dizenjim, projektim ,zbatim.

Cilesi ,sherbim dhe besueshmeri e larte me staf profesional!

Shoqeria ‘Engineering Global Solution “ pjese e Globe Group kërkon të punësojë Web Master:

Përshkrim i vendit të punës
Webmaster do të jetë përgjegjës për funksionimin e faqeve web dhe për sigurinë e tyre.

Detyrat dhe përgjegjësitë
• Menaxhimi dhe mirëmbajtja e siteve ekzistuese të kompanisë.
• Të sigurojë perfomancë të cilësisë së lartë të siteve duke identifikuar dhe menaxhuar në mënyrë eficente problemet që mund të ngrihen.
• Realizimi i backupeve të websiteve.
• Përditësimi i websiteve.
• Kontrolli i sigurisë së websiteve.
• Ndërtimi i websiteve.
• Optimizimi i performancës së websiteve.
• Realizimi i raporteve mujore për kërkesat/ndryshimet në website.
• Ndershmëri dhe integritet
• Dëshirë për të punuar, besueshmëri dhe etikë profesonale.
• Njohuri në HTML, CSS, Javascript.
• Knowledge of JavaScript Frameworks i.e Angular, NodeJS, React, & Vue js
• Njohuri ne WordPress dhe framework-e të tjera.
• Aftësi të mira analitike dhe komunikimi.
• Aftësi të mira organizative dhe punë në grup.
• Njohuri të gjuhës angleze.

Të gjithë të interesuarit që i plotësojnë këto kërkesa duhet të dërgojnë CV me fotografi në adresën e e-mail hr@globegroup.al
Jeni te lutur te përcaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni.
CV-të cilat nuk do të kenë të përcaktuar pozicionin për të cilin aplikojnë, nuk do te merren në konsideratë.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYIT
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.