WordPress/FrontEnd Developer

Punajuaj
 • Post Date: January 9, 2022
 • Apply Before: May 10, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

Instant.al Digital Agency kërkon të punësojë 2 Wordpres Developer

Detyrat:

 • Zhvillimi i faqeve te internetit me wordpress
 • Zhvillimi i faqeve te internetit dhe E-Commerce
 • Analizimi i kërkesave të klientit
 • Të punojë ngushtë me grupet e tjerë siç janë: menaxherët e projektit, zhvilluesit e tjerë.
 • Mirëmbajtja e sistemeve duke monitoruar dhe korrigjuar defektet
 • Të sigurojë suportin e klientëve/përdoruesve të biznesit në zgjidhjen e problematikave dhe përditësimin e tyre mbi progresin.

Aftësitë:

 • Programim në PHP dhe aplikacione web, shërbime web.
 • Njohuri te mira ne WordPress
 • Të ketë eksperiencë përfshirëse në të gjitha fazat, që nga analizimi i kërkesave deri tek prezantimi i cilësisë dhe avantazheve të sistemeve.
 • Njohuri shumë të mira HTML, HTML5, and CSS
 • Njohuri shumë të mira të JavaScript
 • Njohuri shumë të mira në PHP
 • Njohuri te mira ne Linux/Server/Cpanel
 • Programim dhe dizenjim i bazës së të dhënave
 • Aftësi të mira analitike, vendimmarrëse dhe zgjidhjes së problemeve

Eksperienca:   Më shumë se 1 vjet eskperiencë në zhvillim perben avantazh.
Për të aplikuar për këtë pozicion:

Dërgoni CV-në tuaj në:           granit@instant.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYIT
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.