Zevendes Menaxher Dyqani WELL

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 11, 2021
 • Applications 0
 • Views 84
Job Overview

WELL Sh.p.k., me Zyra Qendrore në Autostradën Tiranë – Durrës, km 12,për rrjetin e tij drugstore kërkon të rekrutojë për qytetin e Tiranës punonjëstë kualifikuar në pozicionin: Zëvendës Menaxher Dyqani(F/M)

FUNKSIONI BAZË DHE QËLLIMI I PËRGJEGJËSIVE
Zëvendës Menaxheri/ja i/e Dyqanit mbështet dhe ndihmon Menaxherin/en e Dyqanitnë organizimin e përditshëm të punëve në dyqan, në përputhje me politikat e përgjithshme të kompanisë.

Detyrat

 • Mbështet Menaxherin/en e Dyqanit në zbatimin e punës tregëtare & administrative në dyqan;
 • Mbështet stafin në mbarëvajtjen e punës së përditshme;
 • Menaxhon punën në grup dhe motivon skuadrën
 • Mbledh, filtron dhe dërgon porositë ditore;
 • Bën kontrollin periodik për datat e skadencës së produkteve;
 • Raporton te Menaxheri/ja rreth problemeve të ndryshme apo situatave qëkanë ndodhur në turnin e tij/saj, ndërmjet kolegëve apo me klientëve;
 • Kujdeset për pastrimin dhe paraqitjen e dyqanit (raftet, kokat erafteve, zonat e promocionit);
 • Organizim i përditshëm i kasave dhe supervizimi i tyre.

Kualifikimet

 • Diplomë Universitare në Biznes, Ekonomik, Marketing, Financë;
 • Njohës shumë i mirë i paketës MS Office.
 • Eksperiencë e mëparshme në menaxhim;
 • Fleksibël me oraret (punë me turne);
 • Të jetë i shoqërueshëm me kolegët dhe klientët;
 • I/E aftë të punojë në ekip.

 

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre në adresën well.rekrutime@alkosgroup.al dhe o.cela@alkosgroup.al 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do tënjoftohen për intervistë.

*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas LigjitNr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të DhënavePersonale”

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.