Zhvillues/Programues Senior Frontend

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 19, 2021
  • Applications 0
  • Views 79
Job Overview

Ne po kerkojme nje Zhvillues/Programues Senior Frontend qe kerkon vazhdimisht cilesi, me aftesi te shkelqyera per problem-solving dhe punen ne grup.

Detyrat

Teknologjite e kerkuara:
• Njohuri te shkelqyeshme te HTML, CSS, SASS
• Njohuri te shkelqyeshme te Javascript, jQuery
• Bootstrap
• Pervoja ne perdorimin e webpack, npm, gulp
• Pervoja ne perdorimin e GIT

Kualifikimet

Softskill:
• Atomic Design development
• Naming BEM
• Twig
• Zbatimi i dizajnit te persosur/perfekt ne Pixel
• Njohuri te gjuhes anglez

Plus:
• Njohuri per PHP
• Njohuri ne Angular ose React
• Njohuri per WordPress / Symfony / Magento
• Njohuri baze te gjuhes italiane

Cfare ne ofrojme:
• Kompensimi adekuat dhe mjedisi konstruktiv i punes
• Mundesite e rritjes

Adresa: Rruga Ndre Mjeda, Rezidenca Alba, Kati i trete, shkalla 1, kulla Veriore
JOOO Shpk eshte kompani simoter e kompanise italiane NOOO Agency
www.nooo.it
Emaili Kontaktit: jobs@nooo.it, shpetim.dushku@jooo.agency [CC]
Nr Kontaktit: 0695384193

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYDevelopment
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.